Övriga arbeten

 
   
Försäljning Uthyrning Service Kontakt
       
Företaget Ekonomi Referenser Tjänster
 
Marint Ref 1 Ref 2 Ref 3 Ref 4 Ref 5 Övriga arbeten

Vi har kommit igång med att service renovering av dieselmotorer och gasmotorer genom ett samarbete med X-work. Vi kan därigenom erbjuda kompletta renoveringar och service av även motorer. Som exempel: Volvo, Scania, Caterpillar, Cummins, Perkins, Iveko, m.fl.

Vi har helrenoverat en Volvo 16 L motor för Vägverket efter ett lager haveri.
Vi har också renoverat topparna på en Caterpillar V8 gasmotor för Eskilstuna Energi (Reningsverket)

Vi har också utfört många reparationer på bl.a. reservkrafts aggregat, generatoraggregat för stenkrossar mm.

Vi fortsätter mellan varven med att bygga upp vår uthyrningsaggregat ”flotta”. Vi har redan 1MVA, 750KVA och 420KVA. 15KVA Vi bygger nu under 2011, 2 st nya aggregat på 170KVA och 750KVA. Priserna är beroende på effekt och tid.

Vi har 8 st belastningsmotstånd för provbelastning av generator aggregat 8x54KW som kan sammankopplas till totalt 430KW via en sammankopplings central.
Dessa motstånd kan vi även hyra ut vid behov. Dom kan även användas för uppvärmning av lokaler. Kontakta oss för pris.Vår elverkstad står klar och är i full produktion, vi bygger numera de flesta kontrollskåpen på egen verkstad.
Saudi Airforce: Vi har haft en order till flygvapnet i Saudiarabien, där vi för över 20 år sedan levererade 32 st kontrollpaneler som jag konstruerat. Nu behövde man 12 st nya batteriladdare för laddning av manöver batterierna. Anläggningarna är byggd för att klara atombombs chock på 6.3G, så det är bara våra laddare som är godkända.
Anläggningen består av 64 st 2 MVA Wärtsilä/Leroy Somer aggregat.


Besiktning av en kraftstation i Liberia. Stationen är avsedd för att elektrifiera huvudstaden Monrovia, där hela kraftförsörjningen förstörts under inbördeskriget.
Anläggningen är skänkt av Norska biståndsorganet, och består av 7 st 1.2 MVA Cummins generatoraggregat. Mitt uppdrag var att utföra garanti besiktning och att leveransen har fullföljts enligt avtalet med leverantören. Det fanns en del att anmärka på men i stort så fungerar anläggningen. Uppdraget utfördes för Norska staten och världsbanken.Vi har även haft hand om besiktningen av en gasdriven kraftstation som skall försörja södra Tanzania med el. Anläggningen består av 3 st gasdrivna generatoraggregat om 4MVA. Uppdraget har varit för Tanzanias kraftbolag Tanesco, Norska staten och världsbanken. Anläggningen försörjer i dag ca 50 mil högspännings linjer som fördelar ut kraften. Det har inte varit så lätt att få den Italienska entreprenören att godta mina åsikter men i dag är projektet nästan i hamn.
Utöver detta så arbetar vi löpande med service reparationer, felsökningar och besiktningar.